tirsdag den 13. januar 2009

Vejledermøde

Så har vi været til vejledermøde… Og det gik egentlig godt. Men hold da op hvor er der bare meget at holde styr på, så mange vinkler og overvejelser, tungen skal holdes helt og aldeles lige i munden.

Men vi lavede lidt den fodfejl ikke at opdatere ham på hvor langt vi er, og hvilke overvejelser vi har gjort os. Altså sidst vi så ham var for 3(?) måneder siden, og der er jo sket vildt meget siden, men vi gav ham kun en 5 siders indledning denne gang. Vi gik ligesom bare ud fra, at han vidste hvor vi er, og hvilke overvejelser vi har haft. Men hvor skulle han vide det fra. Det skal vi huske til næste gang.

Jeg tror vi har besluttet at have to hoveddele i specialet:
-En der beskriver hvordan landet ligger og hvilke barrierer der er for at planlægge sundhedsfremmende strategier i sundhedscentrene. Denne del skal vi afgrænse ret kraftigt, for det der har betydning for arbejdet i centrene kan jo være alt fra national politik, samfundsstruktur og økonomi til sundhedsopfattelser og professioners magtkampe. Og alt det skal vi beskrive sådan forholdsvis kort –kort i forhold til hvor meget det kunne fylde.
-Den anden del i specialet skal så være mere normativ, vi vil hen i mod hvordan det ideelle sundhedsfremmende sundhedscenter ville se ud. Og det skal vi finde ud af ud fra vores egen ”oversættelse” af sundhedsfremmeteori og så diverse best case beskrivelser. Her kunne vi vælge at noget egentlig aktionsforskning eller anticipatory research, men vi kunne også trække på beskrivelser af andres projekter på dette område, hvilket vi nok ender med at gøre.

Hmm ja, og så skal vi bare have skrevet den indledning igen. Måske er det dumt at blive hængende i indledningen, måske skulle vi bare fortsætte med noget andet. Jeg tænker bare, at så længe vi ikke kan skrive en indledning, som vi begge mener er et nogenlunde udkast, der kan forklare vores speciale, så er vi ikke enige. Og så er vi nødt til at tænke og diskutere videre...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det lyder rigtig godt det du har skrevet her. Jeg er helt enig i den fokusering du skriver og ja måske skal vi bare se at komme videre....